15 augustus 2004

Vandaag hebben Wies en ik alle spullen die we meenemen eens uitgestald. We zullen het nog mooier in elkaar zetten, met mouseovers en de hele rataplan, maar zie hieronder alvast een voorproefje.

De tassen
Wiesjes tassen, met geschiedenis, links, die van mij, groentjes nog, rechts.

De ontspanning
Verreklijkers, boeken, mp3 speler, fotocamera’s, aquarel/teken set, mondharmonica.

Het ziekenhuis
De EHBO (uitgebreide inhoud volgt), (preventieve) medicijnen een Medisch point-it kaartje dat we van Jan-Pieter hebben gekregen.

Het gereedschap & fietsonderhoud
Magura reparatieset, reserve tandwielen, cranktrekker, twee imbussetjes, reserve banden....enz
De linkerboven hoek sturen we door als voorraad naar ons contact-adres in Ghana.

Ons huis
De tent met verschillende pen-typen (gewone, rots- en zandpennen), de twe slaapzakken, en onze matjes. Voor de duidelijkheid wie de grootste bikkel is: het matje van Robert is een stuk dikker dan die van Wiesje.

De kaarten:
De hele set landkaarten waar landschap ons mee geholpen heeft

De keuken
Een bergje startvoedsel + hartkecks. Ook de MSR XGK expedition stove. We proberen zo lang mogelijk te doen met onze Coleman brandstof om af en toe de brander helemaal schoon te branden. Onze pannen zijn een verzameling van Vaude en MSR stalen pannen (vanwege de hitte van de brander) ook hebben we de het hengsel van de grootste pan bijgedremeld.

De kledingkast
Deze is nog niet compleet, er komen oa. nog de schoenen van Robert bij. Links liggen Wiesjes kleren, rechts die van Robert.

De badkamer
Tandenborstels en een leven lang DEET+allemaal dingen die je beter doen voelen.


Dezelfdse badkamer, maar dan gestript tot de essentiële dingen.

De kraan
Dit wordt de watervoorraad. We hebben 3 soorten bidons, 1 keramisch waterfilter, twee lompe jerrycans en 2 noodzakken waar we te veel water mee me kunnen nemen. Ook hebben we nog chemische waterzuivering (kleine Hadex-flesjes aan de linkerkant) Ook hebben we koolstofvullingen voor een paar kuub te zuiveren water.

1 augustus 2004

Op 1 augustus hebben Wiesje en ik alle kleding even gepast en dit aan elkaar gefotoshopt. Kijk hieronder wat we allemaal aantrekken onderweg.

Klik op dit plaatje voor een vergroting. (Internet Explorer 6 gebruikers kunnen een kleine versie te zien krijgen, zij kunnen even later rechtsonder op de vergrotingsknop drukken)